• Kamerové a zabezpečovacie systémy
PROFISECSK

O spoločnosti

Spoločnosť ProfiSecSK s.r.o. vznikla transformáciou existujúcej živnosti. Už od roku 2019 poskytujeme zákazníkom komplexné služby, od návrhu systému, jeho realizáciu až po pravidelné servisné prehliadky. Kamerové a zabezpečovacie systémy dodané našou spoločnosťou sa vyznačujú spoľahlivosťou a kvalitou montáže.

Hlavnou činnosťou spoločnosti je návrh, projekcia, inštalácia a servis kamerových (PTV – Priemyselná televízia) a zabezpečovacích systémov (PSN – Poplachový systém narušenia). Dodať ale vieme aj videovrátniky či perimetrické systémy. Praktické skúsenosti máme aj s návrhom a výstavbou metalických a optických sietí, s nasadzovaním Wifi prenosových systémov PtP a MPtP pre potreby PTV.

Ďalej je to projekcia perimetrických systémov, radarových systémov pre monitoring perimetra. Našou prednosťou je diskrétnosť, profesionalita, znalosť technológií a trendov, ochota učiť sa novým veciam tak aby bol zákazník spokojný s dodaným systémom.

Ponúkané systémy

V našom portfóliu nájdete mnohé produkty svetových výrobcov. Vzhľadom na naše skúsenosti sa nešpecializujeme výhradne na jedného výrobcu, ale snažíme sa ponúknuť to najvhodnejšie pre daný projekt.
Kamerová technika

Avigilon, Geutebrück, Flir, Obseron, Videosec, Dahua, Hikvision

Zabezpečovacie a prístupové systémy

Vanderbilt (pôvodne ústredne Siemens), ELDES alarm, Jablotron, Ajax

Perimetrické systémy

Politec, Mitech, SORHEA

Prenosy a aktívne prvky sietí

METEL, Veracity

Napísali o nás

Recenzie klientov

Prečítajte si, čo o nás hovoria naši spokojní zákazníci na Google. Kliknite pre zobrazenie všetkých recenzií.
google logo ikonZobraziť všetky recenzie